Email: [email protected] | Tel: +385 99 69 85 997

Slavni par Jolie-Pitt boravi u Sarajevu kako bi promovirao Angelinin film “U zemlji krvi i meda”. U kratkom sastanku nakon promocije kojem su prisustvovali bračni par Jolie-Pitt te “delegacija” iz Dubrovnika Nikolina i Tonči Vicelić te Željana Udovičić Angelina je izrazila želju za posjetu Dubrovniku.

“Vrlo skoro ćemo doći u Dubrovnik. Možda već ovog ljeta” izjavila je Angelina Jolie našim dubrovčanima koji su je darivali buketom cvijeća a njenog supruga monografijom Dubrovnika. No, svakako najljepši poklon je pozivnica u Dubrovnik što je bračni par Jolie-Pitt srdačno prihvatio. “Obećali smo im da će, kad dođu u Dubrovnik, na poklon dobiti tradicionalni dubrovački nakit” rekla je Nikolina Vicelić.

“Bili su jako ljubazni i sretni. Jako mi je drago što sam ih susrela” kazala je Vicelić i dodala da je film “U zemlji krvi i meda” odličan te da na pravi način prikazuje tko je žrtva a tko agresor u ratu u Bosni i Hercegovini. “Film je vrlo emotivan ali korektan” zaključila je Vicelić. Premijeru filma u Dvorani Zetra gledalo je šest tisuća ljudi. Kad je stala na pozornicu, Jolie je rekla “Dobra večer, dobrodošli. I love Bosnia (Volim Bosnu)” što je popraćeno snažnim dugotrajnim pljeskom. Nakon Sarajevske premijere Jolie-Pitt putuju u Zagreb gdje je za dva dana zakazana promocija filma prenosi dubrovniknet.hr