Email: [email protected] | Tel: +385 99 8498164

Apartmani Rogoznica 2019

Apartmani Domino – Rogoznica

dostupno
  • 55,35 m2
  • 2-4
  • 1,1
  • 1,1

O APARTMANIMA Apartmani Domino kategorizirani su sa tri(3) zvjezdice. Sastoje se od dva apartmana. APP1(2+2) veličine 55 m2(+ terasa 20m2 natkrivena lozom) i APP2(3+1) 35 m2(+ terasa 10m2 natkrivena lozom)

REDNOSTI SMJEŠTAJA: Mirno i tiho mjesto. U cijenu je uračunata Boravišna pristojba ,Klimatizacija, Sat/Tv, WiFi, Natkriveni parking, Vanjski roštilj. Ukoliko ostvarite 10 ili vise noćenja 1 Dan ljetovanja Vam darujemo GRATIS.

O MJESTU: Zečevo Rogozničko je malo i mirno mjesto smješteno na istoimenom poluotoku, između Rogoznice i Primoštena. Mjesto se nalazi na 62m nadmorske visine, okruženo je borovom i hrastovom šumom, maslinama i mediteranskim raslinjem. Pogodno je za asmatičare. Plaže su dostupne i s južne i sjeverne strane mjesta. Pogled s poluotoka je spektakularan, a zalazak sunca kao iz bajke: svjetionici, otoci, te Kornatsko otočje. Na šest kilometara kamenitih uvala i škrapa sigurni smo da ćete pronaći skriveni kutak za sebe. Tu su i dvije šljunčane plaže, pogodne za djecu, koje se nalaze i na južnoj i sjevernoj strani mjesta. Do istih se dolazi pješice, laganim hodom potrebno je 5-10 minuta do južne, a do sjeverne plaže 10-15 minuta. Ukoliko želite, do mora možete i automobilom, starim i novoformiranim cestama koje su dijelom asfaltirane.
Biciklističke makadamske i asfaltirane staze oko i u samom mjestu pružit će vam relaksaciju i novi doživljaj vozeći se u netaknutoj prirodi uz spektakularni pogled na more i otoke, ali i vinograde, maslinike, smokovike, te prekrasne kamene kuče stare preko 300 godina što su u ovim krajevima živi spomenici čovjeku. Na putevima do mora možete uočiti kamene nastambe u vinogradima, koja su služila za odmor težaka i sklanjanje od vrelog sunca ili kiše.
U Zečevu je smještena i mala lučica. Zbog kristalno čistog mora, blizu lučice se nalazi i ribogojilište gdje se uzgajaju orade i lubini, koji slove za jedne od najkvalitetnijih riba na Jadranu. Gosti željni kvalitetne i svježe ribe u svakom trenutku mogu doći do ribogojilišta i odabrati ribu za sebe, ali i naići na druge ponude ribljih vrsta od domicilnih ribara iz mjesta.

Zečevo se nalazi na dijelu obale koji je najistureniji dio kopna koji ulazi u Jadransko more. Za lijepog vremena, a poslije djelovanja poznate jadranske bure, pogled prema obzoru mora seže preko 50 km gdje se vide naši najudaljeniji otoci Vis, Biševo i Svetac. More je kristalno bistro i čisto, kao i okolni zrak, jer tvornica u blizini Zečeva nema bliže od 50 km.
Otok Jaz, udaljen je od obale samo 50-ak metara, uz dubinu mora oko 3 m, sa predivnom šljunčanom plažom i borovom šumom, pravi je raj za turiste željne avanture i nezaboravnog doživljaja.

Može se s pravom kazati da je odmor u Zečevu zapravo aktivni odmor zbog svog geografskog položaja na 62 m nadmorske visine, jer su su putevi do mora na laganoj padini. Odlaskom do mora i povratkom, nećete izgubiti kondiciju, naprotiv povečat ćete kapacitet pluća udišući čisti zrak oplemljenjen mirisom bora i mora. Vječiti povjetarac ostavlja dojam ugodne svježine i za najvrelijih ljetnih dana. Noći su, čak bi se moglo reći, prohladne i svježe, idealne za ugodno spavanje.
Odlaskom i povratkom do mora uživat ćete u prelijepom i netaknutom krajoliku, pogledom na Rogoznicu, te predivnim otočjem u okolici.
U zaseoku možete, uz prihvatljivu cijenu, nabaviti domaće vino, rakiju, maslinovo ulje i smokve , svježe i sušene, te uživati sjedeći na svježim terasama, pod zvijezdanim nebom, kojeg ne možete vidjeti u većim centrima i gradovima.

Udaljenosti


od mora od plaže od centra
500 m 500 m 2000 m

 

Cjenik


Apartman A1 – 55 m2 – 2 + 2 ležaja

45 – 55 € / noć

 
Apartman A2 – 35 m2 – 3 + 1 ležaj

35 – 45 € / noć

 

Galerija


Apartman A1 – 55 m2 – 2 + 2 ležaja
Apartman A2 – 35 m2 – 3 + 1 ležajKontakt


  • Marijo Šafranko
  • 099 677 93 13
  • Govorimo: Hrvatski, Engleski

 

Pošalji upit


Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Poruka

Dolazak

Odlazak

Anti-Spam
captcha

Video