Email:[email protected] | Tel: +385 99 69 85 997

Broj 1 za Oglašavanje Apartmana

Ocjena korisnika: 4,79 od 5
 
Oglašavanje apartmana putem interneta pokazao se kao jedan od najefikasnijih načina popunjavanja kapaciteta tokom cijele sezone. Iznajmljivačima apartmana, hotelima, vlasnicima restorana i drugih sadržaja nudimo mogućnost objave vlastite ponude na našoj web stranici.
 

Zašto objaviti oglas na našoj web stranici?

oglašavanje apartmana


Oglašavanje apartmana putem interneta

  • dream-croatia.com je internacionalna web stranica, izrađena s ciljem promoviranja domaće turističke ponude (s naglaskom na oglašavanje apartmana).
  • Mjesečno više od milijun korisnika interneta diljem Europe ciljano traži informacije o turističkoj ponudi lijepe naše.
  • Vaš oglas ćemo oglašavati putem elektronskih medija(interneta) u 16 zemalja ( točnije u Švedskoj, Norveškoj, Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Švicarskoj, Austriji, Italiji, Sloveniji, Mađarskoj, Srbiji, Bugarskoj, Rumunjskoj, Rusiji, Češkoj i Poljskoj.
  • Vaš oglas će biti dostupan na 12 jezika
  • Direktan kontakt s gostom. Nakon što objavimo Vaš oglas, direktno komunicirate i dogovarate uvjete s gostima. Nakon objave oglasa ne naplaćujemo nikakvu proviziju
  • Ne morate imati vlastitu web stranicu, niti brinuti oko promocije

 

Što kažu iznajmljivači koji kod nas već oglašavaju apartmane?

 
“Fenomenomenomenalno :)Upiti sa svi strana,iz bivše države,Austrije,Slovenije,čak i iz Rusije.Hvala Vam dream croatia i samo nastavite tako želimo Vam što više korisnika i nadamo se da ćete ostati naj”
Stana Palaversa,Umag

“ono što mogu reći za vašu internet stranicu je da sam zadovoljan dobivenim.upita ima,od tog padne i pokoja rezervacija,a cijeli postupak je brz i jednostavan što mi se posebno svidilo,usluga za preporučit!”
ilija ico žužić

“Hvala hvala hvala hvala i još sto puta hvala! super ste”
Mandica P., Zadar

“Ne možemo se požaliti ni do sada na popunjenost kapaciteta, no nakon što smo prijavili oglase na dream croatia web stranici, upiti i rezervacije su se povećale. Imate našu preporuku. ”
Dado Županić

“Vrhunska ekipa, hvala i veselimo se daljnjoj suradnji. Bravo, odlično :)))))”
Filip i Nada Petković, Zagreb

“Kad smo počeli surađivati sa dream-croatia.com,iskeno nismo očekivali neke posebne rezultate.Sad možemo reći,da smo prezadovoljni,i veselimo se novoj sezoni.
Puno Vas pozdravljamo,
Verica i Ante, Biograd NM”

“Do prošle godine smo surađivali sa agencijom koja nam je punila samo špicu sezone, a u predsezoni i postsezoni naši apartmani su zjapili prazni. Prošle godine smo otkazali suradnju sa agencijom s kojom smo radili i sami se bacili na posa i krenili sa promocijom. Za dream-croatia.com smo čuli po preporuci i imamo samo riječi hvale. Za tako malu cifru, koliko košta članarina na dream-croatia.com bez ikakvih provizija i komplikacija, uspješno punimo i predsezonu, a naročito postsezonu. Preporučit ću i dalje.”
Stipe Milas, Split
 

Oglašavanjem na našoj web stranici dobivate…

  1. vrhunsku prezentaciju Vašeg smještaja (sa galerijom slika, prikazom na karti, atraktivnim dizajnom, videom)
  2. dostupnost 24 sata dnevno/365 dana u godini
  3. slobodu korištenja web lokacije oglasa (dream-croatia.com/iznajmljivanje/vas-apartman) kao vlastite u komunikaciji sa gostima, emailom i sl.
  4. ciljane goste iz 16 europskih zemalja (oglas se prikazuje svima onima koji na internetu traže smještaj u Hrvatskoj, kojih je više od milijun SVAKI MJESEC)

 

Koja je cijena objave oglasa na dream-croatia.com?

Našu ponudu smo kreirali uzevši u obzir različite profile naših korisnika. U nastavku pogledajte pakete usluga koje smo pripremili.
 
U tijeku je akcija na pakete Silver i Gold. Do isteka još:

Silver

AKCIJA!! 389kn 489kn AKCIJA!!

Trajanje Objave: 365 dana
Max.broj smještajnih jedinica: 2
Jedna Lokacija
Prijevod na 12 jezika
Cjenik
Prikaz lokacije na karti
Kontakt obrazac za direktne upite
Galerija slika za svaku jedinicu, Video/pjesma sadržaja

Gold

AKCIJA!! 549kn 669kn AKCIJA!!!

Trajanje Objave: 365 dana
Max.broj smještajnih jedinica: 5
Jedna Lokacija
Prijevod na 12 jezika
Cjenik
Prikaz lokacije na karti
Kontakt obrazac za direktne upite
Galerija slika za svaku jedinicu
Video/pjesma
Link na web stranicu smještaja

Platinum

2199kn

Trajanje Objave: 365 dana
Max.broj smještajnih jedinica: neograničeno
do 2 lokacije, 1 vlasnik
Prijevod na 12 jezika
Cjenik
Prikaz lokacije na karti
Kontakt obrazac za direktne upite, galerija, personalizirani video
Link na web stranicu smještaja
Prikaz oglasa na naslovnici i pokraj svakog oglasa na dream-croatia.com

 

Kada mogu početi sa oglašavanjem apartmana?

Odmah! Odaberite paket koji Vam najviše odgovara, popunite podatke u predviđena polja i Vaš smještaj će postati vidljiv najkasnije 24 sata nakon što zaprimimo uplatu.
 

Kako predati oglas?

Klikom na gumb “Prijava za paket” koji se nalazi ispod pojedinog paketa otvoriti će Vam se obrazac za predaju oglasa. Popunjavanjem obrasca o apartmanu, šaljete nam podatke, pomoću kojih ćemo kreirati Vašu prezentaciju. (popunite što više polja i budite što precizniji)
Nakon što ispunite obrazac i kliknete na “Pošalji”, na Vaš Email će automatski stići podaci za uplatu. Vaš oglas ćemo objaviti najkasnije 24 sata nakon primitka uplate.
Nakon objave oglasa, Vaši budući gosti će komunicirati s Vama direktno, putem emaila, telefona ili kontakt forme prikazane uz oglas.