Email:[email protected] | Tel: +385 99 69 85 997

Pravila Privatnosti

Stilus Media d.o.o. razumije i poštuje Vašu potrebu za očuvanjem privatnosti osobnih podataka. Korištenjem ovih web-stranica suglasni ste s načinom korištenja podataka opisanim u ovim Pravilima.

1. Prikupljamo Vaše osobne podatke prilikom interakcije sa web mjestima povezanih sa portalom dream-croatia.com (uključujući web stranicu, te profile dream-croatia.com na društvenim mrežama), kada postavite pitanje našoj službi za korisnike, pretplatite se na newsletter ili ispunite prijavnicu.
Informacije koje potražujemo od Vas prilikom registracije na našoj web stranici su Vaše ime, adresa, broj telefona i e-mail adresa. Naravno, možete i anonimno posjetiti našu web stranicu.
Naše web stranice koriste Yandex Metrica, službu za analizu weba tvrtke Yandex koja upotrebljava takozvane cookies (kolačiće) odnosno tekstualne datoteke te ih pohranjuje na Vašem računalu što im omogučuje analizu korištenja web stranica. Spremanje kolačića možete spriječiti odgovarajućom postavkom opcija Vašeg pretraživača, no upozoravamo Vas da je u tom slučaju moguće da nećete moći koristiti funkcije ovih web stranica u punom opsegu.

2. Bilo koju od sakupljenih informacija možemo upotrijebiti u slijedeće svrhe:
– osobnijeg pristupa ( Vaši podatci nam pomažu da bolje odgovorimo na Vaše induvidualne želje i potrebe)
– radi poboljšanja funkcionalnosti web stranice ( neprestalno radimo na poboljšanjima naše web stranice putem informacija koje dobivamo od naših korisnika )
– vršenja naplate (prilikom plaćanja kreditnom karticom on line, od Vas tražimo da nam dostavite nositelja kreditne kartice, broj kreditne kartice, datum isteka te CVC – Card verification code. Sve Vaše transakcije zaštićene su zahvaljujući snažnoj tehnologiji kodiranja SSL-Secure Sockets Layer te sigurnosnim standardima PCT-Private Communication Technology podržanim od Microsoft Internet Explorera, kao i od svih drugih uobičajenih pretraživača.
– slanja obavijesti i promotivnih e-mailova
– unapređenja korisničkog servisa
Napomena: Želite li se iz bilo kojeg razloga odjaviti sa primanja promotivnih malova ili newsletter, pogledajte detaljne upute za odjavu koje šaljemo na dnu svakog maila.

3. Prikupljene informacije čuvamo 3 godine.

4. Podaci se čuvaju ne kriptirani ali zaštićeni od neovlaštenog korištenja. Koristimo napredan firewall za zaštitu od neovlaštenog pristupa sustavu te na taj način štitimo Vaše osobne podatke.

5. Informacije mogu koristiti isključivo autorizirani djelatnici Stilus Media d.o.o. za gore navedene svrhe. Podaci se ne mogu prenositi na treće strane bez prethodnog odobrenja.
Pravilnik o zaštiti osobnih podataka odnosi se samo na informacije koje skupljamo preko web stranice a ne na informacije prikupljene offline.

6. Molimo Vas da također konzultirate članak naših Uvjeta korištenja koji se odnosi na upotrebu i ograničenje odgovornosti vezano za upravljanje upotrebom web stranice na Uvjeti korištenja.

7. Sve promjene u našoj Pravilima privatnosti biti će pravovremeno objavljene na ovoj stranici.

.